Cookie- og Privatlivspolitik

  1. Hvem ejer siden?
  2. Kort om cookies
  3. Sådan sletter eller blokerer du cookies
  4. Derfor bruges cookies
  5. Statistik for analytiske årsager til gavn for dig
  6. Brug af annonceringsnetværk
  7. Vores brug af personoplysninger

1. Hvem ejer siden?

Morten Jørgensen
Billigemaaltidskasser.dk
Sdr. Ringgade 2. 8000 Aarhus C
Mail: info@billigemaaltidskasser.dk

2. Kort om cookies

Cookies, som det er blevet døbt, er en betegnelse for en lille, helt harmløs fil, som bliver gemt på din computer, uden du lægger mærke til det. Dens funktion er, at du nemmere kan navigere rundt på siden, og der vil på ingen som helst måde blive lagret nogle af dine privatoplysninger, og vil heller ikke blive brugt i anden henseende. Cookies er kun tilstede for at gøre din færden på siden så let og gnidningsfri som muligt.

3. Sådan sletter eller blokerer du cookies

Hvis du på nogen måde skulle have behov for at blokere eller slette cookies fra den enhed, som du tilgår siden på, kan dette nemt lade sig gøre. Dette kan du blive meget klogere på, ved at læse denne guide til, hvordan dette gøres: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Derfor bruges cookies

Sagt på en kort måde, så er cookies generelt set sat i verden for at gøre din ”rejse” på siden helt optimal – både for dig selv og for os. De skader ikke nogen, og har derudover ingen yderligere funktion. Det er nogle få data, som bliver gemt og gjort til funktioner, som kommer dig til gode, fordi siden bliver tilpasset dine behov mest muligt. Cookies bruges ydermere af os til at holde statistik, så vi hele tiden kan måle og tilpasse indhold til lige præcis dét, du har behov for eller er mest interesseret i, baseret på din færden.

5. Statistik for analytiske årsager til gavn for dig

På Billigemaaltidskasser.dk benytter vi de helt basale cookies fra Google Analytics. Disse bruges, som det er blevet beskrevet ovenfor primært til at gøre din oplevelse på siden bedre, samt til at føre generel statistik over trafikken på siden.

6. Brug af annonceringsnetværk

Disse annoncenetværk bruges på Billigemaaltidskasser.dk:

  • Partner-Ads
  • Adservice
  • Digital Advisor

7. Vores brug af personoplysninger

Der vil på ingen måde være nogen tredjepart, som får adgang til nogen af vores oplysninger vi har, med mindre der er givet klart og tydeligt skriftligt samtykke om dette. Hvis dette bliver aktuelt får du besked.
Det kunne for eksempel være, hvis vi havde til hensigt at lave en større og mere dybdegående analyse af vores side. Her vil vi højst sandsynligt have brug for mere data for at forbedre hjemmesiden generelt. Det er derfor også i denne forbindelse, kun for at gøre oplevelsen og besøget på vores site endnu bedre.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:
Har du et ønske om, at få adgang til de data om personoplysninger, som vi har registreret her på siden, er dette bestemt også muligt. Du kan blot sende os en e-mail på info@billigemaaltidskasser.dk, så skal vi nok tage os af det. Til sidst, vil vi også nævne, at der kan gøres indsigelser med vores registrering af personoplysninger jf. persondataloven.